Гъбена супа с фета и коприва

23/02/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо52
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме гъбите и ги сипваме в тенджера. Добавяме маслото и счукания чесън и задушаваме за 10 минути.

Изваждаме половината от гъбите и оставяме настрани.

В тенджерата при останалите гъби добавяме водата. Варим 5-6 минути и добавяме измитата коприва.

Варим още 10 минути и пасираме супата с коприва директно в тенджерата.

След това сипваме вътре солта, сметаната, отделените гъби и натрошаваме вътре фета сиренето.

Варим гъбената супа с фета и коприва още 3-4 минути и отместваме от котлона.

Сервираме апетитната гъбената супа с крутони.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар