Гъбена супа с фета и коприва

Кристиан АлександровКристиан Александров
Ентусиаст
370
1k
1k
47
23/02/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо71
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме гъбите и ги сипваме в тенджера. Добавяме маслото и счукания чесън и задушаваме за 10 минути.

Изваждаме половината от гъбите и оставяме настрани.

В тенджерата при останалите гъби добавяме водата. Варим 5-6 минути и добавяме измитата коприва.

Варим още 10 минути и пасираме супата с коприва директно в тенджерата.

След това сипваме вътре солта, сметаната, отделените гъби и натрошаваме вътре фета сиренето.

Варим гъбената супа с фета и коприва още 3-4 минути и отместваме от котлона.

Сервираме апетитната гъбената супа с крутони.

Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
Приготвяй си тази рецепта в:
Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
23.92 лв.
Виж ››

Допълнете колекцията си от кухненски съдове с тази плитка емайлирана тенджера. Удобна за готвене, поддържане и съхранение. Тя е плитка, но и достатъчно голяма, за да нахраните всички у дома с приготвената в нея гозба. Предлага се с красива декорация.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар