Експресна гъбена супа

Кристиан АлександровКристиан Александров
Ентусиаст
374
1k
2k
48
20/02/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо186
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделяме 4-5 гъби и ги нарязваме на дребно. Запържваме ги до зачервяване в половината от маслото.

Останалите гъби нарязваме на едро и ги слагаме да се варят заедно с нарязания картоф и останалото масло във водата. Врим около 10-15 минути. Добавяме мащерката, солта и куркумата.

Пасираме до хомогенност директно в тенджерата. Сипваме сметаната и запържените предварително гъби, разбъркваме и отместваме вкусната гъбена супа от котлона.

Сервираме гъбената крем супа веднага.

Експресната гъбена супа поднасяме с хрупкава питка или пухкава селска пърленка.

Красива емайлирана тенджера 7.5 литра-7%
Приготвяй си тази рецепта с:
Красива емайлирана тенджера 7.5 литра
30.00 лв.
27.99 лв.
Виж ››

Голяма и красива емайлирана тенджера, която ще се сприятели с кухнята ви за миг! Позволява приготвяне на обемно количество храна. Поддържа се лесно. Тенджерата е с вместимост 7.5 л, а дръжките и капакът създават допълнително удобство при употреба.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар