Начин на приготвяне
Разбиваме яйцата със захарта, добавяме олиото, пасираните банани, настърганите ябълки и сока от мандарини. Разбъркваме сместа добре и прибавяме брашното, размесено с бакпулвера.
Готовата смес изсипваме в намазнени и набрашнени формички и печем в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15-20 минути.
Докато плодовите кексчета се пекат, приготвяме шоколадова глазура. Затопляме прясното мляко на средна температура и добавяме двата вида шоколад, бъркаме докато шоколадът се разтопи и сместа се сгъсти.
Когато готовите мъфини изстинат, потапяме всяко едно от тях в шоколадовата глазура. По желание може да поръсим с пръчици или друг вид украса за мъфини.