Вкусна супа с пилешки дреболии и зеленчуци

17/02/2020
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо44
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме пилешките дреболии за супа (без дробчетата) и ги заливаме със студена вода. Слагаме ги на котлона, за да заврят.

След като кипне, премахваме пяната и посоляваме. Добавяме нарязаните на дребно ароматни корени, които можем предварително да позадушим в част от кравето масло и малко вода.

Така накрая ще получим по-ароматна и вкусна супа с пилешки дреболии и зеленчуци.

Когато дреболиите са почти готови, прибавяме фидето, дробчетата и нарязаните домати.

Готовата пилешка супа подправяме с останалото масло и застройваме с варена на водна баня застройка от яйцето, киселото мляко, брашното и оцета.

Поръсваме със ситно нарязания магданоз и смления черен пипер.

Любимата супа поднасяме с пухкава селска пърленка.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар