Супа от дреболии

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k
Супа от дреболии1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
120 мин.
Порции
06

Необходими продукти

  • агнешки дроб - черен 1/2
  • агнешко сърце - 1 бр.
  • агнешки момици
  • агнешки бъбреци - 2 бр.
  • зелен лук - 3 връзки
  • масло - 3 с.л.
  • ориз - 1/2 ч.ч.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол
  • яйца - 2 бр.
  • кисело мляко - 1 ч.ч.
  • магданоз
  • джоджен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете дреболиите в подсолена вода. Нарежете ги ситно и прецедете бульона.

Задушете скълцания лук в сгорещената мазнина. Прибавете пипера и долейте бульона. Добавете дреболиите, ориза и ситно нарязания джоджен. Оставете да ври, докато оризът стане готов.

Застройте с разбитите в киселото мляко яйца и поръсете със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

3.8
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: