Пандишпанови пасти

Marta
Marta
Новак
19/08/2013
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции10-12
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 915
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресейте брашното с бакпулвера. Яйцата се разбиват заедно със захарта и водата до побеляване, след което се добавят към брашното. Бъркайте до получаването на еднородна смес. Изсипете готовата смес в правоъгълна тава за печене, дъното на която сте покрили с хартия за печене.

Печете пандишпановото тесто около 20 минути (до готовност) в загрята на 180 градуса фурна.

Разбийте захарта с маслото до побеляване, добавете и ванилията и бъркате до получаването на гладък крем. В сух съд карамелизирайте захарта за крокана.

Когато захарта се разтопи, добавете смлените орехови ядки, разбъркайте и изсипете в предварително намазнена тава. Изчакайте да изстине и натрошете крокана на ситни парчета, смесете ги с крема.

Намазваме охладения блат с масления крем и го нарязваме на пастички. Вместо крокан може да гарнирате пастичките със сгорещено и леко охладено сладко и комбинация от любимите ви плодове.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар