Начин на приготвяне
Разбийте яйцата заедно със захарта до получаване на хубав пухкав крем. Сипете млякото и олиото, добавете и течния шоколад.
Смесете сухите съставки, пресейте ги. Постепенно ги прибавете към горната смес, като бъркате непрекъснато. Изпечете сместа за пандишпана в загрята на 180 градуса фурна до готовност - около 30 минути.
Междувременно пригответе крема, като за целта разбиете сметаната на пухкав крем. Прибавете 3 лъжици маскарпоне и пак разбийте.
Разрежете внимателно пандишпана на 2. Разпределете 3/4 от крема между блатовете.
Нарежете пастичките на размери по ваше желание. Другата част от крема сипете в шприц и украсете петифурите.
Пандишпановите пасти с маскарпоне са готови.