Запечено биволско сирене

АнабелАнабел
Новак
56
27/01/2020
"Разкошно предястие под формата на запечено биволско сирене, да ви е сладко "
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо220
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

На дъното на съда, в който ще се пече сиренето, се накапва малко зехтин. Лукът се почиства и нарязва на шайби.

Поставя се в намазнения съд, а отгоре се нареждат нарязаното на плочки биволско сирене. Доматите се нарязват на филийки и разпределят върху сиренето. Поръсва се смлян черен пипер и се завършва с кашкавал.

В случая кашкавалът е на готов нарязани слайсове. Сиренето се пече за около 20 минути на 200 градуса.

Поднасяме готовото печено сирене като предястие.

Много вкусно и уханно Запечено биволско сирене.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар