Кестенова торта

АдриаАдриаНовак
30/07/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 613
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделяме белтъците от жълтъците. Разбиваме жълтъците със захарта и смесваме всички съставки, като последно добавяме разбитите на твърд сняг белтъци. Смесването трябва да стане внимателно за да не спаднат белтъците.

Готовата смес се излива във форма за печене, дъното на която е покрито с хартия за печене. Изпича се в загрята на 180 градуса фурна до покафеняване.

Готовата кестенова торта се залива или с шоколадова глазура или се намазва обилно с бита сметана след изстиване.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар