Телешки пържоли с манатарки и синьо сирене

Румяна СакалийскаРумяна Сакалийска
Копирайтър
157
13
517
3
25/11/2019
Приготвяне50 мин.
Готвене40 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо90
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме подготвеното телешко бонфиле на медальони, посоляваме ги и поръсваме с черен пипер и ги оставяме да престоят около 30 минути.

Задушаваме бадемите и манатарки в зехтин, когато поомекнат добавяме сирената, нишестето и галетата.

С тази смес покриваме пържолите. Поръсваме с нарязан праз. Увиваме във фолио, за да не загори при печенето яденето.

Печем пържолите с манатарки и синьо сирене в предварително загрята фурна на 230 градуса за около 35-40 минути.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар