Пържена франзела

АнабелАнабел
Ветеран
548
2k
1k
216
16/11/2019
"Малко по-различни пържени филийки - пържени франзелки, които стават също толкова вкусни, особено ако добавите сирене или конфитюр към тях "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо248
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбока купа се разбиват яйцата с малко сол. Към разбитите яйца се прибавя киселото мляко. Продуктите се разбъркват до еднородна смес.

Франзелата се нарязва на филийки, които се потапят в панировката. Овалват се и се оставят за кратко да се напоят.

След това се изпържват от двете страни в сгорещено олио до златисто. Готовите пържени филийки се поставят върху кухненска хартия, за да се отстрани излишната мазнина. Любима закуска със сиренце или конфитюр!

Алуминиев тиган с незалепващо покритие 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с незалепващо покритие 24 см
24.99 лв.
Виж ››

Смело хванете в ръце алуминиевия тиган и сложете начало на готвенето с песен на уста! Тиганът е с незалепващо покритие, термоизолираща дръжка и страхотен цвят, който отива на всеки кухненски интериор.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар