Пилешка каша с магданоз

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
156
05/11/2019
"С тази пилешка каша, поне половин хляб ще изчезне от масата "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо184
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се измива много добре. Реже се на порции и се запържва в сгорещената мазнина. След като се извади, в мазнината се задушава лукът, нарязан на ситно, залива се с гореща вода и се кипва.

Връща се месото и се прибавя магданозът, нарязан на ситно. Вари се кашата до омекване на месото.

Млякото се разбива с яйцата и се подправя с лимоновия сок. С получената застройка се застройва ястието пилешка каша с магданоз.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар