Супа от домашна кокошка

Криси ЧерниковаКриси ЧерниковаДарт Вейдър162811414
05/11/2019
"Една птичка пролет не прави, но една кокошка може да сътвори най-вкусната супа "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо208
  • Преглеждания за месеца207
  • Преглеждания за седмицата90
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистената и измита кокошка се сварява в тенджера под налягане за около час. Може да използвате и обикновена тенджера, но тогава ще ви отнеме повече време, тъй като месото на домашните птици е по-жилаво.

Когато сте приключили с варенето на кокошката, отстранявате месото и прецеждате бульона. Връщате кокошето месо обратно в бульона.

Прибавяте в него нарязаните зеленчуци и ориз. Нека супата от домашна кокошка поври още 30 минути. След това посолете на вкус и направете застройка на супата с двете яйца.

По желание поднасяме супата с пресен магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар