Икономична чеснова супа

Криси ЧерниковаКриси ЧерниковаДарт Вейдър162811497
27/11/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо97
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • чесън - 16 скилидки, големи
  • яйца - 4 бр. големи
  • вода - 1 л
  • сол
  • олио
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се почиства и се слага с малко олио да се вари в 1 л вода. Вари се около 15 минути, или докато скилидките се разварят.

Когато това се случи, чесънът се пасира, връща се обратно в съда. Подправя се супата и се оттегля от огъня.

Отделно се разбиват яйцата, които трябва да са на стайна температура. Към тях се излива 1 черпак от супата.

Разбърква се и тази смес се излива обратно при супата в тенджерата. Така приготвената чеснова супа се връща 1-2 минути на огъня, след което е готова.

Поднасяме нашата икономична чеснова супа с крутони.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар