Начин на приготвяне
Пилешкото филе срязваме на две и леко начукваме през фолио. Овкусяваме със солта, черния и пипер.
Върху всяко парче поставяме колелца тънко нарязани морковчета, резени домати, лента-две шунка, върху нея кашкавал ленти и най-отгоре по малко майонеза, като поръсваме и със ситно нарязания магданоз.
Навиваме на пилешки рулца и забождаме с клечка за зъби.
Така оформяме всички рулца.
Поставяме в съд, като отгоре поръсваме с черен пипер, а в страни подреждаме колелца моркови и излизаме чашата бяло вино.
Поставяме пилешкото роле във фурната и печем за около 25-30 минути.
Изваждаме и поръсваме със настърган кашкавал и отново поставяме във фурната, като държим до разтапянето на самия кашкавал.
Поднасяме, като в чинията поставяме по едно печено пилешко роле, а отстрани слагаме морковите.