Печено агнешко с лапад

28/09/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо25
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме агнешкото месо на порции, чушката и моркова нарязваме на дребно, а домата настъргваме на ренде.

Поставяме всичко в тавичка и добавяме олиото, сол, черен и червен пипер на вкус, доливаме с вода (толкова, че да покрие продуктите) и слагаме в предварително загрята фурна на 250 градуса.

От време на време разбъркваме ястието, когато месото поомекне, слагаме измития и нарязан лапад, така печем още 20 минути.

Размиваме брашното с малко с вода, с него поливаме ястието и го оставяме да стои на топло. Преди да го сервираме, поръсваме с нарязан магданоз и кисело мляко.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар