Начин на приготвяне
Почистваме свинско бонфиле от ципата, нарязваме надлъжно и начукваме внимателно (не трябва да се разкъсва). Овкусяваме със сол и черен пипер и печем на грил тиган до готовност.
Запържваме гъби в масло за около 3-4 минути, овкусяваме с черен пипер и сол и добавяме виното. След това прибавяме пушено сирене и сметаната, разбъркваме добре и когато сосът леко се сгъсти, го махаме от котлона.
Подреждаме месото в подходяща тавичка, отгоре подреждаме сирене Бри нарязано на кубчета и върху него настъргания кашкавал. Печен в предварително загрята фурна на 230 градуса, докато кашкавалът се зачерви. Готовото филе сервираме в чинии и заливаме с приготвения сос.