Телешки скалопини с броколи

Румяна СакалийскаРумяна Сакалийска
Копирайтър
206
494
189
37
5
16/09/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо166
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвяме пресните броколи на пара до пълната им готовност, прибавяме малко масло и овкусяваме с малко сол и индийско орехче.

Соса приготвяме по следния начин: в тиган слагаме телешкия сос, манатарките (които предварително сме задушили в малко масло), чесъна, нарязан на ситно, щипка сол и червеното вино.

Следва да приготвим скалопините: запичаме бонфилетата за малко на тиган, в който предварително сме загрели олиото.

Подреждаме скалопините в тавичка, върху тях нареждаме шунката и заливаме със соса. Печем на 220 градуса за около 30 минути. Поднасяме с ястието с гарнитура от броколи.

Емайлирана овална тава с дръжки и капак-9%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Емайлирана овална тава с дръжки и капак
30.00 лв.
27.20 лв.
Виж ››

Приготвяйте любимите си ястия лесно, удобно и здравословно с нашата емайлирана овална тава. Изработена от висококачествени материали, тя ще бъде новото бижу във вашата кухня. Има удобни дръжки и капак. Овалната тава е мечтата на всяка фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар