Супа с пуешко и ориз

09/09/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо21
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на малки парченца и го сипваме в тенджера. Наливаме 6 ч.ч. вода и кипваме. Нарязваме праза и моркова на колелца.

Сипваме ги в тенджерата. Варим около 20 минути. След това добавяме целината, пащърнак и чушката, нарязани на дребно, а също и олиото, солта и пипера.

Варим още 5-6 минути и добавяме измития ориз и обеления и нарязан на дребно домат.

Варим още около 20 минути до сваряване на ориза. Отместваме от котлона и сипваме в купички. Поръсваме отгоре нарязан на дребно магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар