Начин на приготвяне
Измийте добре, обелете и нарежете картофите и моркова. После ги сложете в тенджера с вода на умерен огън. Добавете сол и ги оставете да се варят.
Пуешкото месо също нарежете и после го сложете в отделна тенджера, да се свари в подсолена вода.
Накълцайте с чопър лука и го прибавете към картофите. Разбъркайте.
След като пуешкото месо е сварено напълно, го сложете в кухненски блендер и го пюрирайте като добавите малко от бульона.
След което прибавете и сварените моркови и картофи. Добавете накрая маслото и млякото. Задръжте за няколко минути, докато стане гладка смес или по желание оставете малки парченца във вкусната кремсупа.
Поднесете крем супа с пуешко топла в комбинация с крутони.
Вижте също как да си направите крем супа от червена леща и любимата крем супа от картофи.