Пролетна супа с коприва и сирене

09/09/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо28
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме, измиваме и попарваме копривата. Нарязваме я на дребно. Сипваме я в тенджера. Добавяме и чесъна, нарязан на дребно. Сипваме 5 ч.ч. вода и кипваме. Измиваме ориза и го добавяме в тенджерата.

Варим 15-20 минути до сваряване на ориза. След това добавяме олиото и солта. Варим още 2-3 минути.

Разбиваме яйцето с киселото мляко. Дръпваме супата от котлона и я застройваме с тях. Сипваме 1-2 черпака в купичка, натрошаваме вътре сирене и сервираме веднага.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар