Реване с прясно мляко

02/09/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо394
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиват се добре яйцата и захарта, докато започнат да пускат мехури. Добавя се внимателно при постоянно бъркане брашното.

Сместа се изсипва в съд за печене, като на дъното се слага намаслена хартия. Пече се около 30 минути на умерена фурна.

Когато реването е изстинало се реже на парчета /ромбове/. Сварява се млякото със захарта и ванилията и се залива реването.

Сервира се студено, престояло поне 4-5 часа в хладилник.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар