Реване с прясно мляко

02/09/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак651
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо82
  • Преглеждания за месеца80
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиват се добре яйцата и захарта, докато започнат да пускат мехури. Добавя се внимателно при постоянно бъркане брашното.

Сместа се изсипва в съд за печене, като на дъното се слага намаслена хартия. Пече се около 30 минути на умерена фурна.

Когато реването е изстинало се реже на парчета /ромбове/. Сварява се млякото със захарта и ванилията и се залива реването.

Сервира се студено, престояло поне 4-5 часа в хладилник. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар