Реване с прясно мляко

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
158
02/09/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 560
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиват се добре яйцата и захарта, докато започнат да пускат мехури. Добавя се внимателно при постоянно бъркане брашното.

Сместа се изсипва в съд за печене, като на дъното се слага намаслена хартия. Пече се около 30 минути на умерена фурна.

Когато реването е изстинало се реже на парчета /ромбове/. Сварява се млякото със захарта и ванилията и се залива реването.

Сервира се студено, престояло поне 4-5 часа в хладилник.

Механично метално сито за хубаво тесто
За хубаво тесто използвайте това:
Механично метално сито за хубаво тесто
7.99 лв.
7.49 лв.
Виж ››

Ако месенето на питки и сладкарството са ви страст, то задължително трябва да прибавите към колекцията си от аксесоари и това практично механично метално сито.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар