Сватбена супа

18/06/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 259
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте половината от маслото и запържете в него ситно нарязания лук до омекване. Когато придобие златист цвят добавете и нарязаните на дребно агнешки дреболии.

Оставете ги да се запържат от всички страни, добавете 4-5 чаши вода и оставете да ври на умерен огън. След 30 минути добавете ориза, който сте оставили да се изкисне в студена вода.

Сложете сол, черен пипер и джоджен на вкус и оставете супата да се довари.

Свалете супата от котлона и я застройте с киселото мляко, в което сте разбили яйцето.

Преди поднасяне запържете малко червен пипер в масло и полейте с него всяка порция.

Рейтинг

5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар