ezine.bg»Рецепти»Ястия с Яйца»Омлет»Свинско филе в омлет

Свинско филе в омлет

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
913
127
70
Свинско филе в омлет
18/06/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинското филе на порции и го изпържваме в сгорещеното олио. Когато месото е готово, го изваждаме и оставяме да се отцеди, а в същата мазнина запържваме нарязания на филии лук.

Когато лука омекне добавяме доматите, нарязани на едро и лютите чушки. Задушаваме лука докато част от излишната течност се изпари. Овкусяваме с червен пипер, счукания на ситно чесън магданоз и черен пипер.

Връщаме вътре изпърженото месо и разбъркваме.

Разбиваме яйцата с млякото и солта и изпържваме малки омлети, които пълним с готовата смес.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: