Люта разядка

ГеновеваГеновеваЧирак65115195
18/08/2019
"Имаме чувството, че хората, които приготвят люта разядка, имат някои много интересни истории за разказване "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо443
  • Преглеждания за месеца201
  • Преглеждания за седмицата56
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме на ситно лютата чушка, ако обичате повече люто, добавете още една люта чушка.

Слагаме я в чопъра. Добавяме зехтина и разбиваме.

След това добавяме изварата, киселото мляко и пасирания чесън и доразбиваме с чопъра, докато се получи пухкава млечна смес.

Накрая добавяме сол на вкус и черен пипер, разбиваме и сервираме разядката с препечен хляб или брускета.

Намазваме отгоре хляба с лютата разядка, докато е топъл, и хапваме с чаша охладен аперитив.

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар