Печено агнешко джоланче

17/08/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене90 мин.
Общо100 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо92
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • джолан - 1 бр. агнешки
  • олио - 100 мл
  • червен пипер - 1/2 с.л.
  • джоджен - пресен или сух
  • масло - 100 г
  • сол - на вкус
  • черен пипер - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо подготвяме сместа за намазване на агнешкото джоланче.

В съд изсипваме олиото и добавяме червения пипер, джоджена, солта и черния пипер.

Разбъркваме сместа добре и намазваме от всички страни агнешкото месо.

Поставяме го в тава, наливаме малко водичка, покриваме с фолио и поставяме във фурната.

Печем до готовност на умерена фурна.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар