Панирани филета от шаран

Иван ВасилевИван ВасилевНовак
13/06/2013
"Две бири и порция панирани филета от шаран Ще почакаме "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 787
  • Преглеждания за месеца77
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посолете филетата и ги оставете 5-10 минути за да усвоят солта.

Сложете в подходящи плитки съдове брашното и галетата. Разбийте яйцата.

Потопете всяко филе първо в брашно, после в разбитите яйца и накрая - овъргаляйте в галета от двете страни.

Шарановите филета се пържат в силно сгорещено олио, от двете страни, до получаване на хрупкава коричка.

Оставете панираната риба върху салфетка или домакинска хартия за да се отцеди от излишната мазнина.

Поднесете гарнирани с лимони.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар