Винена супа

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
58
14
12/06/2013
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо369
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделете 100 мл от виното. Останалите 700 мл изсипете в тенджера, добавете още 200 мл вода, канелената пръчка и захарта и сварете.

Разбийте жълтъците с остатъка от виното до получаването на кремообразна смес.

Отстранете врящото вино от котлона и застройте с яйчената смес, но внимателно, за да не се пресекат жълтъците.

Супата се прецежда и се сервира гореща с препечени филийки.

Метална поставка за черпак
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метална поставка за черпак
5.94 лв.
Виж ››

Разбърквате и поставяте на място, така че винаги да ви е под ръка, защото малките помощници в кухнята правят готвенето приятно занимание :)

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар