Винена супа

12/06/2013
Адриян Павлов
отАдриян ПавловНовак
  • Приготвяне5 мин.
  • Готвене10 мин.
  • Общо15 мин.
  • Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо342
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделете 100 мл от виното. Останалите 700 мл изсипете в тенджера, добавете още 200 мл вода, канелената пръчка и захарта и сварете.

Разбийте жълтъците с остатъка от виното до получаването на кремообразна смес.

Отстранете врящото вино от котлона и застройте с яйчената смес, но внимателно, за да не се пресекат жълтъците.

Супата се прецежда и се сервира гореща с препечени филийки.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар