Салатата на баба

ГеновеваГеновева
Чирак
103
17
243
13/08/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо56
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелените чушки се пекат и се белят. В дълбока чиния най-отдолу слагаме чушките, като ги режем на две. Посоляваме ги. Слагаме пасирания чесън отгоре им и го разнасяме добре с помощта на лъжица.

След това овкусяваме с оцет и олио. Върху чушките режем доматите и ги посоляваме, върху доматите режем лука и после обелената краставица.

Посоляваме, поливаме с олио и разбъркваме внимателно, като печените чушки си остават на дъното на чинията.

Сервираме с охладено питие. Това е една много любима салата, която съм си хапвала на село при баба. Да ви е сладко!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар