Домашен шницел от кайма

Кристиан АлександровКристиан Александров
Ентусиаст
385
1k
2k
62
1
09/08/2019
"Има хора, които правят кюфтета, а има и добри хора, които майсторят страшно вкусни шницели, ей като тези тук "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 139
  • Преглеждания за месеца178
  • Преглеждания за седмицата84
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества
Шницели

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на ситно и го добавяме към каймата. Счукваме чесъна и добавяме и него.

Настъргваме вътре кашкавала, посоляваме и добавяме черния пипер. Омесваме много добре.

Оформяме 12 шницела и ги овалваме в брашно. Прибираме ги за 2-3 часа в хладилника да се стегнат.

След това разбиваме яйцата, потапяме шницелите и ги изпържваме за по 3-4 минути от всяка страна в загрятото олио.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар