Домашен шницел от кайма

09/08/2019
"Има хора, които правят кюфтета, а има и добри хора, които майсторят страшно вкусни шницели, ей като тези тук "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо784
  • Преглеждания за месеца784
  • Преглеждания за седмицата124
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на ситно и го добавяме към каймата. Счукваме чесъна и добавяме и него.

Настъргваме вътре кашкавала, посоляваме и добавяме черния пипер. Омесваме много добре.

Оформяме 12 шницела и ги овалваме в брашно. Прибираме ги за 2-3 часа в хладилника да се стегнат.

След това разбиваме яйцата, потапяме шницелите и ги изпържваме за по 3-4 минути от всяка страна в загрятото олио.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар