Бързи ребърца на фурна

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
9384k7k6
Бързи ребърца на фурна
Снимка: Стоянка Русенова
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4
"Дали ще има време бирата да изстине, че тези ребърца ще станат готови за нула време"

Необходими продукти

  • свински ребра - 1 - 1/2 кг
  • бяло вино - 300 мл
  • червен пипер - 1 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • сол - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре приготвените ребърца и ги накисваме в бялото вино за два часа в хладилника.

След това добре ги натъркваме със солта, черния пипер и червения пипер.

Поставяме в тавичка, на която на дъното е поставена хартия за печене.

Печем във фурната до готовност на приготвените свински ребра.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: