Глазирани моркови

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
79
46
10/06/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 611
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете морковите в предпочитана от вас форма. Сложете ки в тиган, добавете маслото, захарта, щипка сол и студена вода, колкото да ги покрие.

Задушавайте зеленчуците на слаб огън докато омекнат. При нужда може да добавите още вода.

Когато морковите са готови, махнете капака и усилете огъня, така че остатъка от водата максимално бързо да се изпари.

Бъркайте непрекъснато, за да не залепнат морковите на дъното на съда.

Преди поднасяне поръсете с лимонов сок и магданоз

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар