Свинска кавърма с чушки, домати и лук

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
351
1k
1k
181
2
29/07/2019
"Колкото и да сме заети, никога не отказваме покани за дегустация на вкусни гозби, нали знаете "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 985
  • Преглеждания за месеца143
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на дребни кубчета, а главите лук нарежете на полумесеци или наситнете.

Всички гъби, чушки и домати нарежете на кубчета (по желание може да рендосате доматите през едро ренде) и наситнете скилидките чесън.

В тиган загрейте олио и запържете всички съставки, като първоначално добавете лука, чушките и гъбите, след това добавете месото до побеляване и едва тогава добавете доматите.

Пържете до готовност. Малко преди да смъкнете от котлона, овкусете кавърмата със сол, черен и червен пипер на вкус.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар