Супа от алабаш

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
58
14
03/06/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 538
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете внимателно алабаша, обелете го и го нарежете на дребни парченца.

В тенджера загрейте маслото, добавете алабаша, разбъркайте и запържете за 1-2 минути. Поръсете с брашното и запържете до получаване на златист цвят.

Добавете около 1.5 л гореща вода и разбъркате до разтваряне на брашното. След кипване варете на умерен огън до сваряване на зеленчука.

Свалете готовата супа от котлона и застройте със сметаната. Преди поднасяте наръсете обилно с магданоз.

Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
55.45 лв.
Виж ››

Единственото по-хубаво нещо от това да имаш голямо семейство и куп верни приятели, е да приготвяш храна за всички тях. Това вече е възможно с голямата дълбока тенджера с вместимост от цели 5.3 л. Тази тенджера от неръждаема стомана улеснява всяка домакиня и това е безспорен факт.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар