Джолан с кисело зеле и хвойна

24/07/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо137
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се сваряват, обелват се и се нарязват дребно. Лукът се нарязва ситно и се задушава в маста. Киселото зеле се нарязва на тънки ивици и се прибавя към лука. Задушава се около 15 минути, докато омекне.

Добавя се нарязаното на едри парчета месо от свински джолан. Подправя се с хвойната, бялото вино и стрити телешки бульон.

Залива се с вряла вода, която трябва да покрие продуктите. Вари се на слаб огън около час и половина, като се прибавя нивото на водата.

Готовото ястие се овкусява с горчица и се подправя гарнирано със сварените картофи и поръсена с магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар