Постен кекс с мед и чай

30/07/2019
"Постен, веган, вкусен, ароматен - с всички тези прилагателени ще опишем този кекс "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо488
  • Преглеждания за месеца150
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прецедете готовия чай, сварете в него нарязаната на ивици лимонова кора, прецедете го отново и го оставете да изстине.

Разредете меда с чая, като бъркате бавно, и прибавете кристалната захар, олиото, содата, ивиците лимонова кора, едро нарязаните орехови ядки, брашното, канелата и карамфила.

Изсипете сместа в намазана с олио и наръсена с брашно форма за кекс и изпечете кекса в умерена фурна, след което го поръсете с пудрата захар и го поднесете.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар