Пълнена плескавица

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
697
1k
207
Пълнена плескавица
Снимка: Зорица
30/07/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
"По една плескавица да хапнем, по една наздравица да вдигнем"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Беконът и кашкавалът се нарязват на малки кубчета.

Бульонът се разтваря с 2 с.л. гореща вода. Каймата се смесва с разтворения бульон, черен и лют червен пипер.

Разстила се кръг от кайма с дебелина 1 – 2 см, в средата се поставят беконът и се оформят големи кюфтета.

Пекат се върху предварително намазнена скара или барбекю от двете страни до готовност на плескавиците.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: