Пържоли от говеждо на тиган

08/08/2019
"Вярваме, че всеки човек поне веднъж в живота си трябва да опита сочни пържоли от говеждо на тиган "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо85
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • говеждо месо - 1 кг от бут
  • олио - за намазване
  • сол - на вкус
  • За маринатата
  • олио - 4 с.л.
  • оцет - 2 с.л.
  • домaтено пюре - 2 с.л.
  • соев сос - 1 с.л.
  • горчица - 1 ч.л.
  • лук - 3 глави
  • магданоз - 4 - 5 стръка
  • сушен чесън - ¼ ч.л.
  • майорана - ¼ ч.л.
  • черен пипер - ¼ ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите за маринатата се смесват и нарязаното на парчета говеждо месо се оставя да престои в нея поне 12 часа.

Месото се изважда от маринатата и се запича в намазнен тиган по 6-7 минути от всяка страна.

Готовите пържоли се оставят в затворен съд на топло.

Посоляват се преди поднасяне.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Румяна Сакалийска
Вече я изпробвах и много се хареса от цялото семейство.
1
0