Селска запеканка с кайма и кашкавал

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
159
15/08/2019
"И после защо всички искат да се върнат да живеят на село - заради вкусната селска запеканка е, казваме ви "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 139
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества
Запеканки

Начин на приготвяне

Каймата се запържва с канелата в част от сгорещеното олио.

В дълбока тава се разпределят на пластове каймата, сладката царевица, консервираните белени домати и нарязаната на парчета наденица до изчерпване на продуктите.

Ястието се залива с останалото олио и сока от консервираните домати. Пече се на силна фурна около 20 минути, като се поръсва с кашкавала 3-4 преди да се извади от фурната.

Красива и лека метална незалепваща тава в цвят крем 28 см
За вашата зимнина препоръчваме:
Красива и лека метална незалепваща тава в цвят крем 28 см
26.59 лв.
Виж ››

Очарователна метална тава, която ще сготви всичко, което сложите в нея - и във фурна, и на котлона. Тавата е с незалепващо покритие, почиства се лесно и има приятен кремав цвят. Удобна за съхранение на храната.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Румяна Сакалийска
Вкусотия!
1
0