Селска запеканка с кайма и кашкавал

15/08/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак
"И после защо всички искат да се върнат да живеят на село - заради вкусната селска запеканка е, казваме ви "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 757
  • Преглеждания за месеца1032
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се запържва с канелата в част от сгорещеното олио.

В дълбока тава се разпределят на пластове каймата, сладката царевица, консервираните белени домати и нарязаната на парчета наденица до изчерпване на продуктите.

Ястието се залива с останалото олио и сока от консервираните домати. Пече се на силна фурна около 20 минути, като се поръсва с кашкавала 3-4 преди да се извади от фурната.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Румяна Сакалийска
Вкусотия!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв