Мезе от задушени бъбреци със сметана

09/07/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо26
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете подготвените телешки бъбреци, измийте ги и ги нарежете на средно големи парчета, като за кебап.

Изпържете лука в маслото. Сложете бъбреците, добавете водката, намалете котлона и сипете 2-3 с.л. гореща вода.

Налейте сметаната, посолете и оставете ястието да ври 5-6 мин.

Поднесете го, докато е още горещо.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар