Начин на приготвяне
Накълцаната глава лук и ситно нарязаните гъби изпържете в 1-2 с.л. олио и докато са още горещи, добавете надробеното сирене и бъркайте, докато то напълно се разтопи.
Свинското и пилешкото смелете два пъти с месомелачка заедно с втората глава лук и хляба, предварително накиснат в млякото и отцеден.
Добавете едното яйце, черен пипер и сол на вкус, омесете добре получената кайма и я разделете на еднакви топки.
Сложете върху лист фолио, поръсен с брашно, една топка, разплескайте я на елипсовидна кора и сипете по осевата ѝ линия 2 с.л. от гъбената плънка.
Като повдигате фолиото от едната страна, завийте кората на рулце, което с набрашнени ръце оформете на вретено.
По същия начин пригответе и останалите рулца, оваляйте всяко в останалите разбити яйца и го отъркаляйте в ситно натрошения корнфлейкс.
Пуснете рулцата в сгорещеното олио за 5 мин., след което ги прехвърлете в тава и ги печете във фурната 20 мин.