Начин на приготвяне
Лука нарязваме на едро.
В тиган изсипваме зехтина и след като се нагрее, поставяме и лука.
Посоляваме и слагаме щипка черен пипер.
Почистваме чушките и нарязваме на едро. Добавяме ги към лука и разбъркваме.
Нарязваме два от доматите на кубчета и тях поставяме в тигана при останалите зеленчуци.
Останалия домат нарязваме на по-големи кубчета и него прибавяме чак след като всичко се е задушило добре.
Правим четири дупки и в тях слагаме яйцата.
Поръсваме със сол и черен пипер.
Оставяме ястието на средна температура за около 4 минути, похлупено с капака.
Оставяме яйцата рохки за този турски миш маш.
По желание поръсваме миш маша с нарязан на ситно магданоз .