Манджа от тиквички, патладжан и фасул

04/07/2019
"Само като усетим аромата на тази вкусна манджа, тичаме до магазина за още хляб "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо231
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете патладжаните, нарежете ги на кубчета или кръгчета, посолете ги и ги оставете да се отцедят от горчивия сок.

Обелете и тиквичката, оформете я на кръгчета или кубчета, поръсете я със сол и също я оставете да се отцеди от течността.

В голям тиган сгорещете олиото и изпържете, докато омекнат, отцедените патладжани и тиквичка.

Прибавете обелените и нарязани на кубчета домати, наситнените чушки и разрязаните на две шушулки зелен фасул.

Добавете ситно нарязаните лук и чесън, посолете и поръсете с черен пипер и оставете ястието да се задушава на бавен огън 35-40 мин.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар