Начин на приготвяне
Обелете картофите и тиквичката с белачка за картофи и ги нарежете на едри кубчета.
Лука и праза нарежете на ситно, морковите на кубчета, а чушките на ленти.
Запържете лука и праза в тенджера с мазнина. Добавете след това тиквичката и картофите.
Овкусете с червен пипер и сипете нарязаните на ситно червени домати.
Посолете с черен пипер, сол и чубрица и ги оставете да поврат за около 10 минути на умерена температура.
Добавете морковите и чушките към вкусната яхнийка и я оставете за още малко на котлона.
Разредете брашното с малко вода и го сипете в нея при непрекъснато разбъркване.
Оставете картофената манджа с тиквички и чушки да поври още 5 минути и я поднесете с пресен магданоз.
Добър апетит!