Омлетени рулца

Омлетени рулца1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Апетитно предястие, приготвено лесно и без някакви специални усилия"

Необходими продукти

  • яйца - 8 бр.
  • вода - 8 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • олио - 4 с.л.
  • пармезан - 4 с.л.
  • зелено песто - 6 с.л.
  • червено песто - 6 с.л.
  • бекон - 6 резена
  • моцарела - 125 г
  • босилек
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Две яйца и две лъжици вода се разбиват. Поръсват се със сол и черен пипер. Омлетът се изпържва от едната страна на средна температура, като се добавя 1 с.л. пармезан.

Обръща се и се доипържва. Действията се повтарят и с останалите яйца до получаване на общо 4 омлета.

Два омлета се намазват със зелено песто. Отгоре се добавят резените бекон. Навиват се рула, които се нарязват на по 5 парчета.

Моцарелата се нарязва на кръгчета. Босилекът се накълцва. Останалите 2 омлета се намазват с червеното песто, а отгоре се подреждат парчетата моцарела и се поръсват с босилека. Завиват се рула, които се нарязват на по 5 парчета.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: