Начин на приготвяне
Разтопяваме си шоколада и маслото на водна баня.
След това в дълбока купа разбиваме с миксер сладкарската сметана, докато се сгъсти.
След това добавяме заквасената сметана и пак бъркаме.
После добавяме разтопеният шоколад и масло, ванилията, лимоновата кора и половината кокосови стърготини и разбиваме с миксер, докато се получи еднородна смес.
Във форма с махащо се дъното редим първо ред бисквити, като ги потапяме в кокосово мляко. Отгоре изсипваме половината крем и разпределяме добре.
След това редим втори ред и останалия крем. Прибираме кокосовата торта в хладилника за през нощта.
На сутринта махаме ринга на формата и поръсваме кокосова торта с бисквити хубаво с останалите кокосови стърготини.
Да ви е сладко!