Бисквити с еритритол

Румяна СакалийскаРумяна Сакалийска
Ветеран
3191k5187
Бисквити с еритритол
Снимка: Румяна Сакалийска
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
8
"Бисквити с еритритол - поднесе за следобедна закуска"

Необходими продукти

  • масло - 120 г
  • еритритол - 70 г
  • яйца - 2 броя
  • ванилов екстракт - 1 ч.л.
  • канела - 1/2 ч.л.
  • бакпулвер - 5 г
  • бадемово брашно - 2 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оставяме маслото да омекне на стайна температура.

След това в подходяща купа смесваме маслото с еритритола и разбиваме с миксер докато се получи пухкава кремообразна смес.

Продължаваме да бъркаме и добавяме яйцата едно по едно, ваниловия екстракт и канелата.

Накрая малко по малко прибавяме пресятото брашно с бакпулвера и замесваме меко тесто.

Готовото тесто накъсваме на еднакви по големина топчета които оформяме на бисквити.

Подреждаме внимателно бисквитките в тава, застлана с хартия за печене.

Печем в предварително загрята фурна на 175°С за около 15-20 минути.

Бисквитите с еритритол са готови.

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: