Ирландска рибена чорба

Vanko
Vanko
Новак
16/05/2013
Приготвяне5 мин.
Готвене35 мин.
Общо40 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо877
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставете рибните продукти на дъното на тенджерата, залейте със студената вода и сварете на умерен огън. Ще получите богат, ароматен бульон.

Прецедете бульона и добавете в него лук, малко магданоз и останалите подправки.

Запържете брашното в маслото на умерен огън. Когато леко покафенее добавете и 600 мл от рибния бульон, като разбърквате непрекъснато. Варете 5-6 минути на слаб огън.

Отстранете от котлона, застройте с киселото мляко и лимоновия сок. Поръсете с останалия магданоз. По желание може да добавите и от обезкостеното рибно месо.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар