Есенен вегетариански гювеч

10/09/2019
Емилия Янкулова
отЕмилия ЯнкуловаНовак
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо43
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голям тиган загрейте зехтина и при непрекъснато бъркане изпържете за 3-4 мин. нарязаните на кубчета моркови и картофи и надробените чушки и лук.

Добавете тиквичката и патладжана, нарязани на полукръгчета, подправете с розмарина и гответе 7 мин., като от време на време разбърквате.

Поръсете с черен пипер и сол, разбъркайте, разсипете гювеча по чинните и го поднесете.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар