Агнешка дроб чорба

06/06/2019
Приготвяне50 мин.
Готвене145 мин.
Общо195 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 157
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете предварително в 2 л вода агнешки бял дроб, извадете го, прецедете получения бульон и прибавете ситно нарязания морков, накълцаните лук, сварен бял дроб и сурови агнешки дреболии.

Когато всичко стане готово, сипете ориза и наситнените домати, поръсете със сол и черен пипер, варете още 10-15 мин. и свалете чорбата от огъня.

В малка тенджерка разбъркайте киселото мляко, яйцата, брашното и малко от топлия бульон, оставете застройката да кипне и я прибавете към чорбата.

Запържете маслото с малко червен пипер, веднага го сипете в чорбата, за да я оцвети, и я наръсете със ситно нарязаните магданоз и джоджен.

Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра-15%
Приготвяй си тази рецепта в:
Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра
35.99 лв.
30.50 лв.
Виж ››

Може да посочим само основателни причини, поради които тази емайлирана тенджера да се превърне във вашата нова емайлирана тенджера. Голяма вместимост, удобна да пренасяне, поддържане и употреба. Тенджерата се предлага в нежен дизайн, с който готвенето носи още по-голяма наслада.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар