Агнешка дроб чорба

06/06/2019
Приготвяне50 мин.
Готвене145 мин.
Общо195 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо178
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете предварително в 2 л вода агнешки бял дроб, извадете го, прецедете получения бульон и прибавете ситно нарязания морков, накълцаните лук, сварен бял дроб и сурови агнешки дреболии.

Когато всичко стане готово, сипете ориза и наситнените домати, поръсете със сол и черен пипер, варете още 10-15 мин. и свалете чорбата от огъня.

В малка тенджерка разбъркайте киселото мляко, яйцата, брашното и малко от топлия бульон, оставете застройката да кипне и я прибавете към чорбата.

Запържете маслото с малко червен пипер, веднага го сипете в чорбата, за да я оцвети, и я наръсете със ситно нарязаните магданоз и джоджен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар